Ποιότητα - Αξιοπιστία - Εγγύηση

Χρώματα Αυτοκινήτων

Χρώματα και βερνίκια αυτοκινήτου σε κορυφαία ποιότητα και μεγάλη ποικιλία.
Τα καλύτερα χρώματα σε όλο τον κόσμο για το αυτοκίνητό σας σε πολύ καλές τιμές

Ποιότητα

Η εταιρεία μας διαθέτει ποιοτικές βαφές αυτοκινήτων και αμαξώματων σε ανταγωνιστικές τιμές από το 1976.
Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης πελατών είχε ως αποτέλεσμα τις υψηλότερες πωλήσεις από στόμα σε στόμα στην ιστορία της εταιρείας μας.

Αξιοπιστία

Από την αποκατάσταση και τον επανασχεδιασμό έως την επισκευή των βαθουλωμάτων και των γρατσουνιών, το αυτοκίνητό σας είναι λογικό να χρειάζεται φρέσκο χρώμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε υπερβολικά μεγάλα ποσά, για να φτιάξετε το αυτοκίνητό σας, ειδικά εάν έχετε τα σωστά εργαλεία για να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας.

Με τη σωστή βαφή, η διόρθωση κηλίδων ή ακόμη και η επανάληψη βαφής ολόκληρου του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να είναι αγώνας και η εύρεση της καλύτερης βαφής αυτοκινήτου δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Εγγύηση

Επιλέξτε το σωστό χρώμα και μάρκα για το αυτοκίνητό σας. Φροντίστε να λάβετε πολλές γνώμες και να κάνετε τις σωστέςερωτήσεις όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι πραγματικά καλό που θα έχει διάρκεια. Η γνώση του κόστους σας βοηθά να προσδιορίσετε εάν είναι η σωστή αγορά για την προστασία του προυπολογισμού σας αλλά και για την προστασία του οχήματός σας.

Η Δύναμη των Αριθμών...

Εδώ και πάνω από 46 χρόνια, έχουμε δώσει λύση σε περισσότερους από 50.000 πελάτες με τις βαφές αυτοκινήτων και επισκευής αυτών μέσω τρίτων. Δεσμευόμαστε να κάνουμε την εμπειρία της βαφής του αυτοκινή του σας εύκολη και προσιτή, παρέχοντας παράλληλα αξιόπιστα υλικά που έχουν την εγγύησή μας.

0
Έτος Ίδρυσης
0
Βαφές Αυτοκινήτων
0
Επιχειρήσεις
0
Βραβεία

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 22310.21678, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας!

Copyright © 2024 Μπάκας Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. | Χρώματα - Εργαλεία | Designed by Ornicom Web Solutions